logo Cjenik Poklon bon Kontakt Cjenik Poklon bon
masaža trudnica
logo

MASAŽA TRUDNICA

Masaža trudnica i limfna drenaža nogu koja oslobađa od stresa i smanjuje bolove u leđima i nogama.

Njega za trudnice:
udobnost i blagostanje kroz posebnu masažu

Posebna pažnja se posvećuje masaži trudnica. Fokus je na nježnom pristupu donjem dijelu leđa, vratu, i nogama, s masiranjem na boku za dodatnu udobnost.

Masaža za trudnice donosi brojne koristi. Ona smanjuje tjeskobu, poboljšava kvalitetu sna, ublažava bolove u leđima i nogama, smanjuje razinu hormona stresa poput kortizola, te povećava razinu hormona sreće poput serotonina i dopamina, što pozitivno utječe na raspoloženje.

Klasična masaža za trudnice obuhvaća tretman cijelog tijela. To uključuje masažu leđa i ruku koristeći tehnike klasične masaže, te limfnu drenažu za oslobađanje napetosti u nogama.

Naš cilj je pružiti vam posebnu njegu koja će vam donijeti udobnost, opuštanje i blagostanje tijekom trudnoće. Obučeni smo da Vam pružimo sigurnu i ugodnu masažu koja će zadovoljiti vaše potrebe.

Uživajte u jedinstvenom iskustvu masaže prilagođenom upravo vama kao trudnici, donoseći vam olakšanje i opuštanje u ovom posebnom razdoblju.



Cjenik

  • klasična masaža trudnica 60 min.
    30 €
  • posebna masaža trudnica + limfna drenaža nogu 60 min.
    36 €
logo

Poklonite Masažu trudnica

Kreirajte privatnu poruku putem naše aplikacije, proslijedite vašim najdražima digitalni poklon bon putem e-maila ili pametnog telefona i priuštite im trenutak zdravlja i relaksacije.

poklon bon

Ljubavi moja, neka te ova masažica opusti i riješi stresa i umornih nogu.
Pusa, Tvoj Toni