logo Cjenik Poklon bon Kontakt Cjenik Poklon bon
masaža tijela
logo

MASAŽA TIJELA

Masaža cijelog tijela koja dovodi opće zdravstveno stanje organizma u ravnotežu.

Uravnotežite svoje tijelo i um uz blagodati Masaže tijela:
Opuštanje i ravnoteža za Vašu dobrobit!

Zamislite trenutak potpunog opuštanja, kada se brige i stres topi pod nježnim dodirima klasične masaže cijelog tijela. Ovaj terapeutski tretman ne samo da poboljšava cirkulaciju i podiže imunitet, već također unapređuje držanje tijela i donosi ravnotežu u vaše opće zdravstveno stanje.

Redoviti tretmani klasične masaže pomažu u smanjenju stresa, a znanstveno je dokazano da prirodno povećavaju sposobnost imunološkog sustava da se bori protiv bakterija i infekcija. Osim toga, masaža ima važnu ulogu kao dodatak rehabilitacijskim postupcima ozljeda.

Poticanjem cirkulacije i opuštanjem mišića, tijelo dobiva više kisika i hranjivih tvari, što pomaže ozlijeđenim područjima da postanu fleksibilnija i brže se zacjeljuju.

Svaki tretman masaže je prilika za vaše tijelo da nauči održavati opušteno stanje i omogućava mišićima da ostanu labavi, čak i u periodima visokog stresa. Kako je osjećaj smirenosti nakon masaže neprocjenjiv!

Nemojte više čekati - prepustite se blagodatima klasične masaže i iskusite istinsku harmoniju tijela i uma. Vaša dobrobit zaslužuje ovaj trenutak opuštanja i obnove.Cjenik

  • pojedinačna masaža 60 min.
    32 €
  • paket od 5 masaža po 60 min.
    150 €
  • paket od 10 masaža po 60 min.
    290 €
logo

Poklonite Masažu tijela

Kreirajte privatnu poruku putem naše aplikacije, proslijedite vašim najdražima digitalni poklon bon putem e-maila ili pametnog telefona i priuštite im trenutak zdravlja i relaksacije.

poklon bon

Draga Marina, neka te ova čarobna masaža opusti nakon napornog posla.
Tvoj tajni obožavatelj