logo Cjenik Poklon bon Kontakt Cjenik Poklon bon
hidratantnaa maska
logo

HIDRATANTNA MASKA ZA TIJELO

Tretman zamatanja tijela u foliju, te hidratiziranje i njegovanje isušene kože posebnom kremom.

Otkrijte tajnu savršeno hidratizirane kože:
uz hidratantnu masku za tijelo!

Hidratantna maska je blagotvoran tretman za vašu kožu tijela koji ima za cilj dubinsku hidrataciju i njegu. Ovaj luksuzni tretman uključuje zamatanje tijela u foliju, dok se posebna hidratantna krema njeguje vašu kožu.

Nakon hidratantne maske, vaša koža će se transformirati. Bit će elastičnija, obnovljena i poprimat će svilenkast izgled. Ovaj tretman će vam pružiti osjećaj ugode i blagostanja, dok vaša koža bude hidratizirana i revitalizirana.

Isušena koža tijela će biti nahranjena potrebnom vlagom, što će rezultirati zdravijim i sjajnijim izgledom. Prepustite se ovom tretmanu i dopustite da vaša koža doživi duboku hidrataciju koja će ostaviti dugotrajan učinak.

Uživajte u trenucima opuštanja i njegovanja dok se vaša koža obnavlja uz hidratantnu masku, te osjetite transformaciju i blistavi sjaj koji će vam pružiti.



Cjenik

  • hidratantna maska tijela 60 min.
    36 €

logo

Poklonite tretman Hidratacije kože

Kreirajte privatnu poruku putem naše aplikacije, proslijedite vašim najdražima digitalni poklon bon putem e-maila ili pametnog telefona i priuštite im trenutak zdravlja i relaksacije.

poklon bon

Draga moja, isprobaj ovaj jedinstveni tretman i osjeti kako ti koža ponovno dobiva onaj svilenkasti sjaj.
Uživaj, tvoja seka