logo Cjenik Poklon bon Kontakt Cjenik Poklon bon
masaža leđa i ruku
logo

MASAŽA LEĐA I RUKU

Relaksirajuća masaža koja poboljšava cirkulaciju i otklanja bolove u leđima.

Uživajte u Masaži leđa i ruku:
Otkrijte put do opuštanja i otklanjanja bolova!

Osjećate li napetost u leđima koja vam otežava kretanje i uzrokuje bol, posebno u području vrata ili donjeg dijela leđa? Opuštajuća masaža leđa i ruku može biti rješenje koje tražite.

Ova vrsta masaže potiče poboljšanu cirkulaciju i olakšava bolove u leđima. Pridružena napetost mišića može ograničiti vaše pokrete i uzrokovati nelagodu. Opuštajuća masaža cilja na ključne mišićne skupine, oslobađajući pridružene bolove, smanjujući napetost i povećavajući fleksibilnost.

Koristimo jedan od najpopularnijih oblika fizikalne terapije - Švedsku masažu, koja je poznata po svojim blagotvornim učincima na tijelo. Ova tehnika masaže ima za cilj postizanje općeg opuštanja i ublažavanje boli.

Švedska masaža primjenjuje blagu silu na zahvaćeno područje leđa kako bi se oslobodila napetost mišića. Ova tehnika se fokusira na potpuno mentalno i fizičko olakšanje. Kombiniraju se nježan pritisak ruku i manipulacija mišićima, uz primjenu esencijalnih ulja koja potiču oporavak cijelog tijela.

Prepustite se stručnim rukama i osjetite kako napetost nestaje, a tijelo postaje opušteno. Ova opuštajuća masaža pružit će vam trenutke mira i blagostanja, a esencijalna ulja dodatno će pojačati terapeutski učinak.

Iskoristite priliku da obnovite tijelo i osjetite olakšanje od bolova. Opuštajuća masaža leđa i ruku pruža vam trenutke slobode od napetosti i vraća ravnotežu vašem tijelu i umu.Cjenik

  • pojedinačna masaža 40 min.
    22 €
  • paket od 5 masaža po 40 min.
    100 €
  • paket od 10 masaža po 40 min.
    190 €
logo

Poklonite Masažu leđa i ruku

Kreirajte privatnu poruku putem naše aplikacije, proslijedite vašim najdražima digitalni poklon bon putem e-maila ili pametnog telefona i priuštite im trenutak zdravlja i relaksacije.

poklon bon

Dragi moj Luka, opusti se i uživaj u masaži leđa i ruku.
Tvoja Antonija