logo Cjenik Poklon bon Kontakt Cjenik Poklon bon
anticelulitna masaža
logo

ANTICELULITNA MASAŽA

Ručna anticelulitna masaža koja eliminira nakupljeni celulit u tijelu.

Otkrijte snagu Anticelulitne masaže:
Recite zbogom tvrdoglavom celulitu!

Jeste li se ikada zapitali što je zapravo anticelulitna masaža? To nije samo još jedan hir ili prazno obećanje - to je vrlo učinkovita metoda za izbacivanje neželjenog celulita iz vašeg tijela. I vjerujte nam, radi se o puno više od pukog poboljšanja cirkulacije krvi i uklanjanja toksina.

Celulit, često uzrokovan lošom cirkulacijom krvi i nakupljanjem toksina, može se teško riješiti. Ali ne bojte se! Anticelulitna masaža ciljano cilja na potkožno tkivo, pružajući vam ultimativno oružje protiv celulita. Potičući krvotok i limfni sustav, ova tehnika masaže razgrađuje masne stanice i detoksificira vaše tijelo. Poželite dobrodošlicu svojoj zdravijoj i blistavijoj koži!

Kako biste doista osjetili transformativne dobrobiti, stručnjaci preporučuju seriju od 10 sesija anticelulitne masaže. Sa svakom seansom svjedočit ćete postupnom nestajanju celulita, otkrivajući glatku i čvršću kožu koju ćete s ponosom pokazati.

Ne dopustite da vas celulit više sputava! Prihvatite revitalizirajuće učinke anticelulitne masaže i otključajte pravi potencijal svog tijela. Vaše putovanje prema zdravijim i sigurnijim osobama počinje danas.Cjenik

  • paket od 5 masaža po 30 min.
    96 €
  • paket od 10 masaža po 30 min.
    192 €
logo

Poklonite Anticelulitnu masažu

Kreirajte privatnu poruku putem naše aplikacije, proslijedite vašim najdražima digitalni poklon bon putem e-maila ili pametnog telefona i priuštite im trenutak zdravlja i relaksacije.

poklon bon

Draga Danijela, mi smo se dogovorili da ti poklonimo ovaj paket anticelulitnih masaža, ljeto je pred vratima, pa da nam budeš spremna za plažu.
Tvoja family