logo Cjenik Poklon bon Kontakt Cjenik Poklon bon
maderoterapija
logo

MADEROTERAPIJA

Anticelulitna masaža sa anatomski dizajniranim drvenim alatima tzv. oklagijama.

Otkrijte prirodnu magiju Maderoterapije:
Osvježite tijelo bez ikakvih kompromisa!

Jeste li ikada čuli za maderoterapiju? Ova masažna terapija potječe iz Kolumbije i temelji se na upotrebi anatomski dizajniranih drvenih alata, poznatih kao "oklagije". Najbolji dio? Ova terapija je potpuno prirodna i ne uzrokuje alergijske reakcije na koži.

Korištenje oklagija ima svoje prednosti - omogućuje intenzivniji pritisak na vlaknasti celulit te uklanja masne naslage zajedno s ostalim toksinima. Maderoterapija poboljšava cirkulaciju, aktivira limfni sustav, ubrzava metabolizam i oslobađa tijelo od toksina i nakupljenog masnog tkiva. Ali to nije sve! Ova terapija također oblikuje ruke i noge, zateže kožu te potiče proizvodnju elastina i kolagena.

Zamislite osjećaj svježine i vitalnosti koji će prožeti vaše tijelo nakon maderoterapije. Zahvaljujući prirodnoj magiji ovog tretmana, bit ćete oduševljeni rezultatima.

Ne dopustite da vam išta stane na put prema tijelu o kojem ste oduvijek sanjali. Uz maderoterapiju, oživite svoje tijelo na prirodan i bezkompromisan način.Cjenik

  • paket od 5 masaža po 30 min.
    90 €
  • paket od 10 masaža po 30 min.
    180 €
logo

Poklonite Maderoterapiju

Kreirajte privatnu poruku putem naše aplikacije, proslijedite vašim najdražima digitalni poklon bon putem e-maila ili pametnog telefona i priuštite im trenutak zdravlja i relaksacije.

poklon bon

Draga Lucija, iskoristi ovaj poklon bon i neka te čarobne oklagije dovedu do željenih rezultata.
Tihana & Natalija